Information
Undervisningen forgår over nettet, og er delt op i 3 lektioner. Lektionerne færdiggør du i dit eget tempo, og sender til mig efterfølgende, på mail. Som noget nyt sender jeg rettelserne som videofil, det betyder blandt andet at jeg kan gå mere i dybden med opgaverne + du du får indblik i hvordan jeg tegner. Videoen downloader du fra et krypteret site, så sikkerheden er i top. Du kan se uddrag til hvordan undervisningen forgår, under fanebladet Video.
Den type "one on one" undervisning er en gammel Disney metode. Undervisningen er selvfølgelig begrænset af at vi ikke er i samme rum når jeg underviser, så vi må nøjes med at bruge video, til gengæld bliver det så billigere for dig. Jeg er selv blevet undervist at nogen af de bedste tegner og animatorer i branchen, folk fra Disney, Warner Bross Animation, A-film, Hahn Film og andre store studier. Så jeg har en stor viden, som jeg gerne vil dele ud af.
Videoen med rettelser vare typisk 40 min til 1 time, hvor jeg kommer med masser af gode råd og tips med udgangspunkt i dine tegninger. En anden fordel med den form for undervisning er at du til hver en tid kan gense videoen og der ved få det opfrisket. Jeg har fået god respons med den type undervisning, fra andre elever. Man betaler for en lektionen ad gangen, du kan vælge 1, 2 eller 3 lektioner der er helt op til dig. Og det vil sige at du ikke er bundet til noget. Pris pr. lektion er 550 kr. I hver lektion er der 3-4 opgaver som vi gennemgår. En lektion tager ca. 2-3 måneder at gennemføre.
Jeg har haft flere elever, som søger ind på animationsuddannelsen i Viborg, mange af dem ønsker ikke alle lektionerne, men måske en eller to, for lige at blive støvet af inden optagelsesprøven, og det er helt fint for mig.
Den type tegneundervisning jeg tilbyder, er baseret på animation, men kan selvfølgelig også bruges i klassisk tegning. Men det er primært ”cartoony-tegnestil” jeg underviser i.
Tidsmæssig skal du nok regne med en 2-3 timer om ugen, men det kommer igen an på hvor hurtig du er, og hvor meget arbejde du har lyst at bruge.
Ruben Kaae. photo Zombie-BearEvolution_zpsc0ec79b4.gif